Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
 • Bedrijfsruimte te koop Zwolle
  Alle bedrijfsruimte in Zwolle en omgeving
  Bedrijfsruimte te koop Zwolle
 1. Zoek objecten

  1. Provincie
  2. Plaats
  3. Type
  4. Huur / koop
  5. Min. oppervlak
  6. Max. oppervlak
  7. Zoekwoord
  8.  

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 1. Bedrijfsruimte te koop Zwolle

  Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte te koop Zwolle? We presenteren u graag een divers aanbod aan beschikbare bedrijfsobjecten in Zwolle en omgeving. In Overijssel ligt de prachtige stad Zwolle. De stad ligt aan het Zwarte Water en de Overijsselse Vecht. Uitstekend bereikbaar via het water is deze stad uiterst aantrekkelijk voor de zakelijke markt. Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte te koop maar weet u nog niet helemaal wat u zoekt? Kijk gerust eens in het complete aanbod van de stad Zwolle en zijn omgeving rond. Wellicht doet u op deze manier wat ideeën op hoe u zou willen dat uw toekomstige bedrijfsruimte eruit komt te zien. Mocht u al wel een idee hebben waaraan uw bedrijfsruimte dient te voldoen, dan kunt u gerichter zoeken. Heeft u behoefte aan een bedrijfsruimte die groter is dan uw huidige ruimte omdat u meer personeel wilt aannemen? Of bent u op zoek naar een bedrijfsruimte die ook een groot magazijn heeft voor het opslaan van uw spullen? Alles is mogelijk! U kunt zoeken in alle wijken van Zwolle, zoals bijvoorbeeld Aalanden, Schelle, Soestweteringlanden, Diezerpoort, Wipstrik en Stadshagen. Wat voor bedrijfsruimte te koop Zwolle u ook zoekt, wij helpen u graag bij uw zoektocht naar het vinden van de ideale ruimte voor uw bedrijf.

  Bedrijfsruimte te koop in Zwolle en omgeving

  Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte te koop maar wilt u liever niet in de stad Zwolle zelf zitten? Of wilt u eerst ook eens in de omgeving kijken wat er beschikbaar is alvorens u een keuze maakt welke bedrijfsruimte het beste bij u past? Ook voor de omgeving van Zwolle hebben we het aanbod voor u op een rijtje gezet. Heeft u bijvoorbeeld gedacht aan een bedrijfsruimte in Kampen, ook wel de oude Hanzestad genoemd? Of Meppel, een stad met een rijk handelsverleden waardoor deze relatief kleine stad een grote hoeveelheid bezienswaardigheden heeft. Maar ook Ommen, Dalfsen en Raalte liggen in de omgeving en hebben elk hun eigen charme. Het loont dus de moeite om ook de omgeving van Zwolle te bekijken. De stad Zwolle maar ook de omgeving is goed bereikbaar via de snelweg A28. Zoekt u een bedrijfsruimte die goed via de snelweg te bereiken is voor klanten en personeel? Overweeg dan ook eens om een kijkje te nemen bij de verschillende industrieterreinen, zoals bijvoorbeeld de Vrolijkheid, Voorst, Hessenpoort of Marslanden. Ook met de trein is Zwolle prima te bereiken omdat de stad is aangesloten op de spoorlijn die naar Leeuwarden loopt. We hopen u op weg geholpen te hebben met ons aanbod aan bedrijfsruimte te koop Zwolle en hopen dat u de juiste ruimte vindt die aan al uw wensen voldoet.