Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
 • Bedrijfsruimte te koop Venlo
  Alle bedrijfsruimtes in Venlo en omgeving
  Bedrijfsruimte te koop Venlo
 1. Zoek objecten

  1. Provincie
  2. Plaats
  3. Type
  4. Huur / koop
  5. Min. oppervlak
  6. Max. oppervlak
  7. Zoekwoord
  8.  

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 1. Bedrijfsruimte te koop Venlo

  Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte te koop Venlo? We helpen u graag bij het zetten van een eerste stap naar een beschikbare bedrijfsruimte in Venlo of omgeving. In de heuvelachtige provincie Limburg ligt het mooie Venlo. Een stad die bekend staat als transport, handels en industriestad. Dicht tegen de Duitse grens wat ervoor zorgt dat er veel Oosterburen de grens oversteken om deze stad te bezoeken. Ook zakelijk profiteert de stad dus van de ligging. Bent u zelf op zoek naar een bedrijfsruimte te koop in Venlo of omgeving? We helpen u graag bij het zetten van een eerste stap. Het is immers geen gemakkelijke taak om een passend object te vinden. De verschillende wensen en eisen zijn immers allemaal van invloed op de resultaten. Wilt u bijvoorbeeld opslagruimte vinden bij uw bedrijfsruimte? Zoekt u een klein kantoor met een aantal werkplekken om klein te starten? Liever een compleet bedrijfspand om zo voldoende ruimte te hebben? De definitie van een bedrijfsruimte is zeer breed en voor iedereen anders. We helpen u onderstaand graag met een divers aanbod aan beschikbare objecten in Venlo en omgeving.

  Bedrijfsruimte te koop in Venlo en omgeving

  Bent u op zoek naar een passende bedrijfsruimte te koop in Venlo of omgeving dan helpen we u graag verder. Heeft u in uw inventarisatie een voorkeur voor een bepaalde wijk? Liever een bedrijfsruimte op een industrieterrein? Of verkent u liever de mooie omgeving van Venlo voor opties? Venlo en vooral de detailhandel heeft enorm veel baat bij de vele Duitse bezoekers uit het Ruhrgebied. Maar ook veel grote bedrijven hebben hun weg al gevonden naar Venlo en zorgen voor veel werkgelegenheid. Zo wellicht ook al voor u als ondernemer. Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte te koop in Venlo in bijvoorbeeld de omgeving van de wijk Venlo-Centrum, Noordoost, Zuidoost, Noord, Oost, Zuid of Groot-Stalberg? Het Ven, Museumkwartier en ga zo nog maar even door. Maar ook op de vele verschillende industrieterreinen zijn er mogelijk objecten die bij u passen. Neem eens een kijkje op de industrieterreinen Noorderpoort, Veegtes, Hagerhof-Oost, Venlo Trade Port (Trade port Noord, Oost of West) of Fresh Park Venlo. Liever iets buiten Venlo op zoek naar een beschikbare optie? Met Roermond, Venray en Weert in de omgeving kunt u ook hier kijken naar mogelijke invulling voor uw bedrijf. Laat u op deze pagina meenemen in opties voor bedrijfsruimte te koop in Venlo en omgeving.