Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
 • Bedrijfsruimte te koop Utrecht
  Alle bedrijfsruimtes in Utrecht en omgeving
  Bedrijfsruimte te koop Utrecht
 1. Zoek objecten

  1. Provincie
  2. Plaats
  3. Type
  4. Huur / koop
  5. Min. oppervlak
  6. Max. oppervlak
  7. Zoekwoord
  8.  

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 1. Bedrijfsruimte te koop Utrecht

  Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte te koop Utrecht? Zoekt u wellicht een nieuwe bedrijfsruimte omdat de oude te klein is geworden, meer ruimte voor uw personeel of gaat u voor het eerst zelf ondernemen en zoekt u daarvoor een mooie bedrijfsruimte? Wat uw motivatie ook is, wij hopen u op weg te kunnen helpen met ons aanbod in Utrecht en omgeving. Utrecht is een prachtige stad, centraal gelegen in het midden van ons land. Het is de vierde grote stad van Nederland en het is vooral bekend vanwege de vele conferenties en beurzen die in de stad gehouden worden. Daarnaast zijn er drie universiteiten gevestigd in de stad, waardoor Utrecht naast vele bedrijven ook een hoop studenten huisvest. Dit kan bijvoorbeeld gunstig zijn als u voor uw bedrijf jong personeel zoekt dat bijvoorbeeld in de weekenden kan ondersteunen op de werkvloer. Kent u de stad Utrecht al en heeft u al een idee in welke wijk u graag een bedrijfsruimte zou willen kopen? Gaat u voor de prachtige historische binnenstad met zijn charmante grachten? Of kiest u liever voor een andere wijk zoals Vleuten, Leidsche Rijn of Overvecht? Ook als u nog geen idee heeft in welk deel van de stad u graag een bedrijfsruimte zou willen nemen bent u hier aan het juiste adres. Laat u inspireren door ons aanbod en we hopen u op weg te helpen in uw zoektocht naar een prachtige bedrijfsruimte te koop Utrecht!

  Bedrijfsruimte te koop in Utrecht en omgeving

  Utrecht is een stad die op zakelijk gebied vele mogelijkheden heeft. Door de vestiging van onder andere drie grote hogescholen, het hoofdkantoor van de Rabobank Nederland en de Jaarbeurs Utrecht, het hoofdkantoor van de Nederlandse Spoorwegen en ProRail kunnen we wel vaststellen dat er in Utrecht een hoop bedrijvigheid is te vinden! Mocht u liever in een kleinere stad uw bedrijfsruimte huisvesten, kijk dan vooral nog eens verder naar ons aanbod in de omgeving van Utrecht. Kijk bijvoorbeeld eens naar het goed via de snelweg bereikbare Vianen en Breukelen, televisie stad Hilversum of het snel groeiende Houten. Maar ook Nieuwegein, Culemborg, Maarssen en Bilthoven behoren tot de omgeving van Utrecht. Daarnaast heeft de stad nog diverse industrieterreinen waar meerdere bedrijven bij elkaar gevestigd zijn, zoals bijvoorbeeld het Utrecht Science Park, Nieuw Overvecht, Papendorp/Nieuwe Rijn of de Lage Weide. Het voordeel van de industrieterreinen is dat deze via de snelweg goed bereikbaar zijn, zowel voor uw personeel als voor uw klanten en leveranciers. Het centrum van Utrecht is ook goed bereikbaar via openbaar vervoer. Bent u na het lezen enthousiast geworden en wilt u graag weten wat voor aanbod we hebben aan bedrijfsruimte te koop Utrecht of omgeving? Lees dan snel verder voor ons aanbod en hopelijk helpen we u op weg bij het vinden van de perfecte bedrijfsruimte!