Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
 • Bedrijfsruimte te koop Tilburg
  Alle bedrijfsruimtes in Tilburg en omgeving
  Bedrijfsruimte te koop Tilburg
 1. Zoek objecten

  1. Provincie
  2. Plaats
  3. Type
  4. Huur / koop
  5. Min. oppervlak
  6. Max. oppervlak
  7. Zoekwoord
  8.  

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 1. Bedrijfsruimte te koop Tilburg

  Bent u op zoek naar bedrijfsruimte te koop Tilburg? We presenteren u graag een aanbod aan diverse bedrijfsruimte in Tilburg en omgeving. Tilburg is een stad die ligt in de zuidelijke provincie Noord-Brabant. De stad hoort zelfs bij de 10 grootste gemeenten van ons land. Bent u sinds kort op zoek naar een passende bedrijfsruimte te koop in Tilburg? Een goede ruimte om uw groei ambities waar te maken? Verhuizen naar deze bijzondere stad met al uw personeel? Of juist een organisatie hier starten om door te groeien naar een multinational. Wat de insteek ook is van uw zoektocht, het begint bij het opstellen van de juiste wensen en eisen. Breng deze dan ook in kaart met een aantal simpele vragen. Wat is uw budget, heeft u voorkeur bij een bepaalde plaats in Tilburg en welke afmetingen moet uw nieuwe bedrijfsruimte hebben? Ook zijn er een hoop extra mogelijkheden. Parkeergelegenheid, dichtbij openbaar vervoer, in het centrum, met opslagruimte en zoveel meer. Met de juiste inventarisatie zet u makkelijk de eerste stap. Bekijk onderstaand het aanbod van beschikbare bedrijfsruimten te koop in Tilburg en omgeving.

  Bedrijfsruimte te koop in Tilburg en omgeving

  Tilburg is een stad met een zeer goede bereikbaarheid. Met de ligging aan de A58 en een eigen treinstation is een bezoekje aan Tilburg makkelijk gemaakt. Dit kan alleen maar voordelen bieden wanneer u een zakelijke afspraak heeft. Maar ook voor uw personeel is het prettig wanneer zij makkelijk naar hun werk kunnen reizen. Tilburg centraal station ligt in het centrum van Tilburg. Het vinden van een bedrijfsruimte te koop in Tilburg in deze wijk kan dus uw voorkeur hebben. Maar ook de andere wijken van Tilburg zijn het overwegen waard. Heeft u zelf al een bepaalde voorkeur? Graag een optie in of dichtbij de Reeshof? Besterd, ’t Goirke, Korvel of 1 van de andere wijken? Een optie in de buurt in bijvoorbeeld Berkel-Enschot of Udenhout? Ook een bedrijfsruimte kopen in Tilburg op een industrieterrein kan een optie zijn. De Vossenberg, Kraaienven, Schepersven, Katsbogten en Loven bieden veel bedrijvigheid. Wist u dat Tilburg hiermee een van de belangrijkste industriecentra van Nederland heeft. Wijkt u liever iets uit naar de omgeving van Tilburg? De plaatsen in de regio heten u van harte welkom. Met o.a. Waalwijk, Goirle, Hilvarenbeek, Dongen, Gilze-Rijen, Oisterwijk en Kaatsheuvel kunt u ook in omgeving Tilburg uw shortlist aanvullen. We hopen u te helpen bij het zetten van een juiste eerste stap op weg naar het vinden van een bedrijfsruimte te koop in Tilburg of omgeving.