1. bedrijfsruimte- zoeken

  1.  
  Uitgebreid zoeken
 1. Gratis object aanbieden

  • Nu cure no pay
  • Uw object plaatsen op 20 websites
 • *

Bedrijfsruimte te huur Rotterdan

Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte te koop Rotterdam? We presenteren u graag een aanbod aan bedrijfsobjecten te koop in Rotterdam of omgeving. Wilt u graag een investering doen in uw bedrijf en denkt u aan een mooie bedrijfsruimte? Het aanschaffen van een object kan vele financiële voordelen hebben. Niet alleen een maandelijkse huur die u direct in de toekomst van uw bedrijf stopt maar ook het pand wat uw eigendom is. Dit kan een investering zijn of als zakelijk object ingezet worden waarbij u de verhuur van de bedrijfsruimte op u neemt om zo uw investering terug te verdienen. Uw zoektocht naar een bedrijfsruimte te koop in Rotterdam is dus ook niet vreemd. Rotterdam is ook zakelijk sterk aan het groeien. De havenstad die gelegen is in het Westen van ons land staat bekend om de enorme haven. Wist je dag het havengebied meer dan 40 kilometer is? De gunstige ligging ten opzichte van de rest van Nederland heeft gezorgd voor een belangrijke stad en de daarbij behorende bedrijvigheid. Bent u zelf ook actief in de scheepvaart? Wilt u uw bedrijf nog harder laten groeien met nieuw personeel of een nieuwe tak? Met een bedrijfsruimte te koop in Rotterdam zet u deze ambities kracht bij. Onderstaand kunt u een overzicht vinden van diverse objecten in Rotterdam en regio. In welke branche u ook zit of start we hopen u een divers aanbod te bieden. Als investering of als mooie volgende stad voor uw bedrijf.

  • Uw object op deze pagina?

    

   • eenvoudig plaatsen van uw pand
   • een heldere zoekfunctie op onze sites
   • actueel aanbod door dagelijkse update van de sites 


   Klik hier

 1. Bent u op zoek naar een passend bedrijfspand- voor uw onderneming? Vormt het beeld van deze plek zich langzaam in uw hoofd? En heeft u behoefte aan informatie over het actuele aanbod van geschikte panden? Dan bevindt u zich op deze site op de juiste plaats.

   

  Onze vastgoed sites:

  • overzichtelijke websites met een heldere presentatie
  • snel zoeken door eenvoudige zoekfuncties
  • duidelijke omschrijving van de aangeboden objecten met scherpe foto’s
  • brengt vraag en aanbod ‘vast en goed’ in de markt voor bedrijfs- kantoor- en winkelpanden bij elkaar

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

Bedrijfsruimte te koop in Rotterdam of omgeving

Rotterdam bruist flink op zakelijk gebied. Niet alleen zijn er veel voorzieningen voor de grotere bedrijven maar ook voor startende ondernemers komt er steeds meer aanbod. Wilt u inspelen op deze markt en zoekt u daarom een bedrijfsruimte in de verkoop? Zodat u deze kunt onderverhuren aan startende ondernemers? Of gaan de zaken zo goed dat een investering een waardevol besluit is om zo de toekomst nog beter in te gaan? Vele bedrijven gingen u al voor in Rotterdam. Zo is Unilever, Nationale Nederlanden en o.a. Robeco in de stad te vinden. Heeft u al een bepaalde voorkeur voor een wijk? Met Delfshaven , Noord, Feijenoord, Prins Alexander, Stadscentrum en Het Botlek heeft u een kleine greep uit de ruime opties waaruit u kunt kiezen. Maar ook industrieterreinen zijn er voldoende in Rotterdam. Is uw voorkeur een bedrijfsruimte kopen op een industrieterrein in Rotterdam? Kies dan voor Nesselande, Prinsenland, Noordwest, Schiebroek of bijvoorbeeld Spaanse Polder. Qua bereikbaarheid is Rotterdam ook perfect. Diverse treinstations, metro’s en trams zorgen ervoor dat reizen zonder auto ook mogelijk is. Liever met auto? Via de A4, A16, A20 en diverse andere verkeersaders kunt u de stad goed in en uit. Liever een bedrijfsruimte kopen in de omgeving van Rotterdam? Met Hellevoetsluis, Schiedam, Ridderkerk, Capelle aan den IJssel, Vlaardingen en andere plaatsen kunt u alle kanten uit. Bekijk nogmaals eens uw wensen en eisen en start uw zoektocht naar een bedrijfsruimte te koop in Rotterdam goed voorbereid.

 

Noord-Holland

Bedrijfsruimte te koop Alkmaar

Bedrijfsruimte te koop Amsterdam

Bedrijfsruimte te koop Haarlem

 

Zuid-Holland

Bedrijfsruimte te koop Rotterdam

Bedrijfsruimte te koop Dordrecht

Bedrijfsruimte te koop Den Haag

Bedrijfsruimte te koop Delft

Bedrijfsruimte te koop Leiden

Bedrijfsruimte te koop Gouda

Utrecht

Bedrijfsruimte te koop Utrecht

Bedrijfsruimte te koop Amersfoort

 

Overijssel

Bedrijfsruimte te koop Apeldoorn

Bedrijfsruimte te koop Zwolle

 

Gelderland

Bedrijfsruimte te koop Arnhem

Bedrijfsruimte te koop Nijmegen

 

Noord-Brabant

Bedrijfsruimte te koop Eindhoven

Bedrijfsruimte te koop Tilburg

Bedrijfsruimte te koop Den Bosch

Bedrijfsruimte te koop Breda

 

Limburg

Bedrijfsruimte te koop Venlo

Bedrijfsruimte te koop Maastricht