1.  
€ 175,-

Bedrijfsruimte te huur & te koop Bleskensgraaf (omgeving Dordrecht)Te koop & te huur

Melkweg 16a, 2971 VK Bleskensgraaf
Aangeboden door: Vastgoed Anno Nu

 1. *
 2. Bericht*
 3. *
 4.  
 5.  
*

Omschrijving

Niet ver van Dordrecht ligt het mooie Bleskensgraaf. Wanneer u op zoek bent naar een bedrijfsruimte een perfecte optie met veel mogelijkheden. In dit sfeervolle pand bevinden zich namelijk 7 kantoren. Hierbij zijn er meerdere mogelijkheden. Wilt u als bedrijf het hele pand huren? Wilt u kantoorruimte huren of een flexruimte voor een klein team of startende ondernemer? Alle opties zijn bespreekbaar. De units gaan al vanaf 5m2. Verder heeft de pand de beschikking over een keuken, kantine, toiletten, technische ruimte, airconditioning, verwarming en een archief. De 30 parkeerplaatsen voor de deur maken het plaatje compleet.

De omgeving van deze bedrijfsruimte is zeer rustig. Vanuit uw mogelijk nieuwe werkplek heeft u namelijk uitzicht over de uitgestrekte polderlandschappen. Dit zorgt voor een goede focus tijdens een productieve werkdag. Bleskensgraaf is goed bereikbaar per auto zodat u makkelijk en snel via de N214 op de A15 uitkomt. Heeft u interesse in de mogelijkheden? Er kan flexibel worden gehuurd met huurcontracten met een opzegtermijn van 1 maand. Laat u verrassen door de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact op.

Interesse in het kopen van dit pand? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op! Nog verder kijken? Ga naar de bedrijfsruimte huren Dordrecht pagina.

Foto's

 • Meer foto's

Locatie

Melkweg 16a, 2971 VK Bleskensgraaf

Contact

Objecten in de omgeving

 1. Provincie
 2. Plaats
 3. Type
 4. Huur / koop
 5. Min. oppervlak
 6. Max. oppervlak
 7. Zoekwoord
 8.  

Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Wij fungeren ook niet als intermediar. Neem voor vragen of opmerkingen altijd contact op met de betreffende aanbieder.