1. bedrijfsruimte- zoeken

  1.  
  Uitgebreid zoeken
 1. Gratis object aanbieden

  • Nu cure no pay
  • Uw object plaatsen op 20 websites
 • *

Bedrijfsruimte te koop Nijmegen

Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte te koop Nijmegen? We presenteren u graag een divers aanbod aan beschikbare bedrijfsruimte in Nijmegen en omgeving. In de provincie Gelderland ligt het mooie en vooral historische Nijmegen. De stad hoort bij de 10 grootste steden van Nederland en blijft groeien. Samen met diverse andere steden maakt Nijmegen deel uit van het Rijk van Nijmegen. De geschiedenis van de stad gaat meer dan 2000 jaar terug. Bent u op zoek naar een passende bedrijfsruimte te koop in Nijmegen of omgeving? Is het tijd om uit te breiden met uw organisatie. Wilt u een nieuwe markt gaan betreden of is de ligging van Nijmegen ideaal voor uw aspiraties over de grens? Ook is de stad ideaal bereikbaar per auto, trein en boot. De ligging aan de A15 en aan de Waal maakt het per auto en boot erg goed bereikbaar. Ideaal voor uw klanten of het personeel. Reizen zij liever richting uw bedrijf met het openbaar vervoer? Met een sneltrein station en diverse kleine stations kunt u ook kiezen voor een bedrijfsruimte te koop Nijmegen dichtbij een treinstation. Onderstaand presenteren we u graag een aanbod van diverse beschikbare objecten in Nijmegen en omgeving.

  • Uw object op deze pagina?

    

   • eenvoudig plaatsen van uw pand
   • een heldere zoekfunctie op onze sites
   • actueel aanbod door dagelijkse update van de sites 


   Klik hier

 1. Bent u op zoek naar een passend bedrijfspand- voor uw onderneming? Vormt het beeld van deze plek zich langzaam in uw hoofd? En heeft u behoefte aan informatie over het actuele aanbod van geschikte panden? Dan bevindt u zich op deze site op de juiste plaats.

   

  Onze vastgoed sites:

  • overzichtelijke websites met een heldere presentatie
  • snel zoeken door eenvoudige zoekfuncties
  • duidelijke omschrijving van de aangeboden objecten met scherpe foto’s
  • brengt vraag en aanbod ‘vast en goed’ in de markt voor bedrijfs- kantoor- en winkelpanden bij elkaar

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

Bedrijfsruimte te koop in Nijmegen en omgeving

Bent u op zoek naar een passende bedrijfsruimte te koop in Nijmegen en omgeving? De stad Nijmegen maakt maakt met diverse andere gemeenten Stadsregio Arnhem Nijmegen. Ook heeft de stad in het verleden de titel hanzestad en universiteitsstad gekregen. Door de gunstige ligging van Nijmegen aan de Duitse grens profiteert de stad van diverse bezoekers die zowel voor hun plezier als op zakelijk vlak Nijmegen bezoeken. Heeft u al een idee in of rondom welke wijk u graag een bedrijfsruimte zou willen kopen? Met de wijken Centrum, Oost, Oud-West, Nieuw-West, Nijmegen-Midden, Zuid, Dukenburg, Lindenholt en Noord heeft u voldoende opties. Zoekt u een passende bedrijfsruimte met bijvoorbeeld opslagruimte dan zijn de industrieterreinen West-Kanaaldijk, Bijsterhuizen en Nijmegen-Zuid een mogelijke uitkomst. Een gevarieerd aanbod van verschillende bedrijven gecentreerd op een industrieterrein. Kiest u liever voor de omgeving van het mooie en groene Nijmegen? Met Wijchen, Zevenaar en Groesbeek heeft u ook in de omgeving diverse opties. Laat u meenemen in de verschillende mogelijkheden en noteer uw wensen en eisen. Op basis hiervan kunt u een shortlist opstellen met bedrijfsruimte te koop in Nijmegen en omgeving. Van een basis kantoor voor een aantal personen tot een volledig pand. We helpen u graag bij het zetten van een eerst stap.

 

Noord-Holland

Bedrijfsruimte te koop Alkmaar

Bedrijfsruimte te koop Amsterdam

Bedrijfsruimte te koop Haarlem

 

Zuid-Holland

Bedrijfsruimte te koop Rotterdam

Bedrijfsruimte te koop Dordrecht

Bedrijfsruimte te koop Den Haag

Bedrijfsruimte te koop Delft

Bedrijfsruimte te koop Leiden

Bedrijfsruimte te koop Gouda

Utrecht

Bedrijfsruimte te koop Utrecht

Bedrijfsruimte te koop Amersfoort

 

Overijssel

Bedrijfsruimte te koop Apeldoorn

Bedrijfsruimte te koop Zwolle

 

Gelderland

Bedrijfsruimte te koop Arnhem

Bedrijfsruimte te koop Nijmegen

 

Noord-Brabant

Bedrijfsruimte te koop Eindhoven

Bedrijfsruimte te koop Tilburg

Bedrijfsruimte te koop Den Bosch

Bedrijfsruimte te koop Breda

 

Limburg

Bedrijfsruimte te koop Venlo

Bedrijfsruimte te koop Maastricht