1. bedrijfsruimte- zoeken

  1.  
  Uitgebreid zoeken
 1. Gratis object aanbieden

  • Nu cure no pay
  • Uw object plaatsen op 20 websites
 • *

Bedrijfsruimte te koop Maastricht

Bent u op zoek naar bedrijfsruimte te koop Maastricht? We helpen u graag bij het vinden van passende bedrijfsruimte opties in Maastricht en omgeving. Deze stad ligt in het zuiden van ons land in de provincie Limburg. De wegen brengen u dwars door een heuvelachtig landschap in deze historische stad. En nu bent u als ondernemer ook op zoek naar een bedrijfsruimte te koop in Maastricht. Investeren in een object zodat de maandelijkse kosten niet naar een verhuurder gaat maar uiteindelijk naar uw eigen hypotheek. Een bedrijfsruimte is er in veel verschillende varianten te vinden. Een kleine ruimte voor een aantal mensen, een complete vleugel of een volledig gebouw. Een bedrijfsruimte kopen in Maastricht is een investering in de toekomst. Gaat u verhuizen naar de stad met uw bedrijf? Start u een organisatie of wilt u een extra vestiging starten? In alle gevallen begint uw zoektocht mogelijk op deze pagina. Een scherpe inventarisatie van uw wensen en eisen is een goede voorbereiding. Een investering in een bedrijfsruimte te koop Maastricht is de volgende stap voor uw organisatie. Gedegen onderzoek en het opstellen van een shortlist voor uw bezoek zal zeer waardevol zijn. Bekijk onderstaand het beschikbare aanbod in Maastricht en omgeving.

  • Uw object op deze pagina?

    

   • eenvoudig plaatsen van uw pand
   • een heldere zoekfunctie op onze sites
   • actueel aanbod door dagelijkse update van de sites 


   Klik hier

 1. Bent u op zoek naar een passend bedrijfspand- voor uw onderneming? Vormt het beeld van deze plek zich langzaam in uw hoofd? En heeft u behoefte aan informatie over het actuele aanbod van geschikte panden? Dan bevindt u zich op deze site op de juiste plaats.

   

  Onze vastgoed sites:

  • overzichtelijke websites met een heldere presentatie
  • snel zoeken door eenvoudige zoekfuncties
  • duidelijke omschrijving van de aangeboden objecten met scherpe foto’s
  • brengt vraag en aanbod ‘vast en goed’ in de markt voor bedrijfs- kantoor- en winkelpanden bij elkaar

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

Bedrijfsruimte te koop in Maastricht en omgeving

Maastricht is van oudsher een toeristen- en industriestad. Jaarlijks vinden miljoenen toeristen hun weg naar het mooie Maastricht. Een enorme boost voor de werkgelegenheid. Maar ook de grote bedrijven hebben hun weg gevonden naar de stad. Q-Park, MECC, ENCI, Sphinx, Kristalunie en diverse overheidsinstanties (Rijkswaterstaat o.a. justitie). Wellicht heeft u een connectie met 1 van deze bedrijven of instanties of profiteert u met uw bedrijf van het toerisme in Maastricht. Heeft u al een idee in welke wijk (of omgeving) u graag uw bedrijfsruimte te koop Maastricht zou willen vinden? Kies voor de binnenstad, Jekenkwartier, Statenkwartier, Sint Maartenspoort, Villapark, Wolder, Brusselsepoort, Caberg, Daalpoort, Lanakerveld, of Wittevrouwenveld. Stuk voor stuk wijken met hun eigen kenmerken. Maar ook heeft Maastricht diverse industrieterreinen die u wellicht helpen bij het vinden van een juiste bestemming voor uw bedrijfsruimte. Met de industrieterreinen Bosscherveld, Beatrixhaven, Maastricht-Eijsden, Maastricht-Zuid, Maastricht Aachen-airport kunt u zich in de regio omringen met gevestigde bedrijven. Liever iets buiten de drukte van Maastricht? De omgeving heeft met Valkenburg, Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Sittard en Geleen verschillende plaatsen waar u zich zou kunnen vestigen. Laat u informeren bij uw zoektocht op weg naar een passende en beschikbare bedrijfsruimte te koop in Maastricht of omgeving.

 

Noord-Holland

Bedrijfsruimte te koop Alkmaar

Bedrijfsruimte te koop Amsterdam

Bedrijfsruimte te koop Haarlem

 

Zuid-Holland

Bedrijfsruimte te koop Rotterdam

Bedrijfsruimte te koop Dordrecht

Bedrijfsruimte te koop Den Haag

Bedrijfsruimte te koop Delft

Bedrijfsruimte te koop Leiden

Bedrijfsruimte te koop Gouda

Utrecht

Bedrijfsruimte te koop Utrecht

Bedrijfsruimte te koop Amersfoort

 

Overijssel

Bedrijfsruimte te koop Apeldoorn

Bedrijfsruimte te koop Zwolle

 

Gelderland

Bedrijfsruimte te koop Arnhem

Bedrijfsruimte te koop Nijmegen

 

Noord-Brabant

Bedrijfsruimte te koop Eindhoven

Bedrijfsruimte te koop Tilburg

Bedrijfsruimte te koop Den Bosch

Bedrijfsruimte te koop Breda

 

Limburg

Bedrijfsruimte te koop Venlo

Bedrijfsruimte te koop Maastricht