Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
 • Bedrijfsruimte te koop Maastricht
  Alle bedrijfsruimtes in Maastricht en omgeving
  Bedrijfsruimte te koop Maastricht
 1. Zoek objecten

  1. Provincie
  2. Plaats
  3. Type
  4. Huur / koop
  5. Min. oppervlak
  6. Max. oppervlak
  7. Zoekwoord
  8.  

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 1. Bedrijfsruimte te koop Maastricht

  Bent u op zoek naar bedrijfsruimte te koop Maastricht? We helpen u graag bij het vinden van passende bedrijfsruimte opties in Maastricht en omgeving. Deze stad ligt in het zuiden van ons land in de provincie Limburg. De wegen brengen u dwars door een heuvelachtig landschap in deze historische stad. En nu bent u als ondernemer ook op zoek naar een bedrijfsruimte te koop in Maastricht. Investeren in een object zodat de maandelijkse kosten niet naar een verhuurder gaat maar uiteindelijk naar uw eigen hypotheek. Een bedrijfsruimte is er in veel verschillende varianten te vinden. Een kleine ruimte voor een aantal mensen, een complete vleugel of een volledig gebouw. Een bedrijfsruimte kopen in Maastricht is een investering in de toekomst. Gaat u verhuizen naar de stad met uw bedrijf? Start u een organisatie of wilt u een extra vestiging starten? In alle gevallen begint uw zoektocht mogelijk op deze pagina. Een scherpe inventarisatie van uw wensen en eisen is een goede voorbereiding. Een investering in een bedrijfsruimte te koop Maastricht is de volgende stap voor uw organisatie. Gedegen onderzoek en het opstellen van een shortlist voor uw bezoek zal zeer waardevol zijn. Bekijk onderstaand het beschikbare aanbod in Maastricht en omgeving.

  Bedrijfsruimte te koop in Maastricht en omgeving

  Maastricht is van oudsher een toeristen- en industriestad. Jaarlijks vinden miljoenen toeristen hun weg naar het mooie Maastricht. Een enorme boost voor de werkgelegenheid. Maar ook de grote bedrijven hebben hun weg gevonden naar de stad. Q-Park, MECC, ENCI, Sphinx, Kristalunie en diverse overheidsinstanties (Rijkswaterstaat o.a. justitie). Wellicht heeft u een connectie met 1 van deze bedrijven of instanties of profiteert u met uw bedrijf van het toerisme in Maastricht. Heeft u al een idee in welke wijk (of omgeving) u graag uw bedrijfsruimte te koop Maastricht zou willen vinden? Kies voor de binnenstad, Jekenkwartier, Statenkwartier, Sint Maartenspoort, Villapark, Wolder, Brusselsepoort, Caberg, Daalpoort, Lanakerveld, of Wittevrouwenveld. Stuk voor stuk wijken met hun eigen kenmerken. Maar ook heeft Maastricht diverse industrieterreinen die u wellicht helpen bij het vinden van een juiste bestemming voor uw bedrijfsruimte. Met de industrieterreinen Bosscherveld, Beatrixhaven, Maastricht-Eijsden, Maastricht-Zuid, Maastricht Aachen-airport kunt u zich in de regio omringen met gevestigde bedrijven. Liever iets buiten de drukte van Maastricht? De omgeving heeft met Valkenburg, Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Sittard en Geleen verschillende plaatsen waar u zich zou kunnen vestigen. Laat u informeren bij uw zoektocht op weg naar een passende en beschikbare bedrijfsruimte te koop in Maastricht of omgeving.