1. bedrijfsruimte- zoeken

  1.  
  Uitgebreid zoeken
 1. Gratis object aanbieden

  • Nu cure no pay
  • Uw object plaatsen op 20 websites
 • *

Bedrijfsruimte te koop Leiden

Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte te koop Leiden? Wij helpen u graag op weg bij het vinden van de bedrijfsruimte die bij u past. Leiden is een mooie stad, gelegen in de buurt van Den Haag en Gouda. Wist u dat de stad de bijnaam Sleutelstad heeft, een naam die verwijst naar het stadswapen? Leiden is bekend om zijn gezellige oude binnenstad, compleet met grachten, hofjes en monumentale panden. Zoekt u een bedrijfsruimte in Leiden omdat u uw huidige zaak uit wilt breiden met een nieuwe vestiging? Of zoekt u een groter pand omdat u meer personeel wilt aannemen of juist meer magazijn ruimte nodig heeft voor de voorraden van uw winkel, zaak of webshop? Op zakelijk gebied heeft Leiden een hoop te bieden. Er zijn twee universiteiten te vinden in de stad en dit zorgt ervoor dat er in deze stad veel net afgestudeerden op zoek zijn naar een baan of werkplek. Ideaal voor u om met uw pas gekochte bedrijfsruimte op in te kunnen spelen! Heeft u er al over nagedacht in welk gedeelte van de stad u graag een bedrijfsruimte wilt kopen? Zoekt u het liefst in het centrum van de stad, zoals bijvoorbeeld de binnenstad zelf of het Stationsdistrict? Of liever wat verder uit de drukte met meer ruimte, zoals bijvoorbeeld Boerhaavedistrict, Meerenwijkdistrict of Morsdistrict? Mocht u nog niet nagedacht hebben over waar u wilt kopen is dat uiteraard ook geen probleem; u kunt ook vrijblijvend het hele aanbod bekijken voor meer inspiratie.

  • Uw object op deze pagina?

    

   • eenvoudig plaatsen van uw pand
   • een heldere zoekfunctie op onze sites
   • actueel aanbod door dagelijkse update van de sites 


   Klik hier

 1. Bent u op zoek naar een passend bedrijfspand- voor uw onderneming? Vormt het beeld van deze plek zich langzaam in uw hoofd? En heeft u behoefte aan informatie over het actuele aanbod van geschikte panden? Dan bevindt u zich op deze site op de juiste plaats.

   

  Onze vastgoed sites:

  • overzichtelijke websites met een heldere presentatie
  • snel zoeken door eenvoudige zoekfuncties
  • duidelijke omschrijving van de aangeboden objecten met scherpe foto’s
  • brengt vraag en aanbod ‘vast en goed’ in de markt voor bedrijfs- kantoor- en winkelpanden bij elkaar

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

Bedrijfsruimte te koop in Leiden en omgeving

Zoekt u een bedrijfsruimte te koop in de omgeving van de stad Leiden? Ook dat behoort uiteraard tot de mogelijkheden. De omgeving van de stad Leiden heeft veel te bieden. Kent u bijvoorbeeld al de veel belovende steden Oegstgeest of Voorhout? Of wat dacht u van Noordwijk, een dorp gelegen aan het strand en waarschijnlijk het meest bekend doordat Huis ter Duin hier gevestigd is? Zeker de moeite waard om eens te inventariseren welke mogelijkheden er zijn. Ook Alphen aan de Rijn, Katwijk en Sassenheim zijn steden die in de omgeving van Leiden liggen en allemaal hun eigen prachtige bijdrage kunnen leven. Zoekt u een plek die zowel voor uw personeel als voor bijvoorbeeld vrachtwagens die de voorraden aanvullen goed bereikbaar moet zijn? Dan is het een aanrader om aan het begin van uw zoektocht eens te kijken naar bedrijfsterreinen die in de buurt te vinden zijn. Wat dacht u bijvoorbeeld van Roomburg, Bio Science Park, De Waard en Cronesteijn? Allemaal opties om het beste te halen uit bedrijfsruimte te koop voor Leiden en omgeving. We hopen in ieder geval dat u na het bekijken van de diverse objecten al een idee gekregen heeft van welke soorten bedrijfsruimte er te vinden zijn in Leiden en omgeving en dat u uiteindelijk uw ideale bedrijfsruimte kunt vinden en kopen.

 

Noord-Holland

Bedrijfsruimte te koop Alkmaar

Bedrijfsruimte te koop Amsterdam

Bedrijfsruimte te koop Haarlem

 

Zuid-Holland

Bedrijfsruimte te koop Rotterdam

Bedrijfsruimte te koop Dordrecht

Bedrijfsruimte te koop Den Haag

Bedrijfsruimte te koop Delft

Bedrijfsruimte te koop Leiden

Bedrijfsruimte te koop Gouda

Utrecht

Bedrijfsruimte te koop Utrecht

Bedrijfsruimte te koop Amersfoort

 

Overijssel

Bedrijfsruimte te koop Apeldoorn

Bedrijfsruimte te koop Zwolle

 

Gelderland

Bedrijfsruimte te koop Arnhem

Bedrijfsruimte te koop Nijmegen

 

Noord-Brabant

Bedrijfsruimte te koop Eindhoven

Bedrijfsruimte te koop Tilburg

Bedrijfsruimte te koop Den Bosch

Bedrijfsruimte te koop Breda

 

Limburg

Bedrijfsruimte te koop Venlo

Bedrijfsruimte te koop Maastricht