Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
 • Bedrijfsruimte te koop Haarlem
  Alle bedrijfsruimtes in Haarlem en omgeving
  Bedrijfsruimte te koop Haarlem
 1. Zoek objecten

  1. Provincie
  2. Plaats
  3. Type
  4. Huur / koop
  5. Min. oppervlak
  6. Max. oppervlak
  7. Zoekwoord
  8.  

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 1. Bedrijfsruimte te koop Haarlem

  Bent u op zoek naar bedrijfsruimte te koop Haarlem? We presenteren u graag een divers aanbod aan bedrijfsruimte in Haarlem en omgeving. Haarlem is een prachtige en historische stad in de provincie Noord-Holland. De stad trekt jaarlijks ontzettend veel toeristen die willen genieten van alles wat de stad te bieden heeft. Ook het wonen en werken in Haarlem en omgeving is erg populair. De stad heeft een goede combinatie van bezienswaardigheden, mooie gebouwen en natuur. Maar ook op zakelijk vlak heeft de stad veel te bieden. Wilt u een bedrijfsruimte kopen in Haarlem? Een waardevolle investering voor de toekomst. Niet alleen voor uw bedrijf maar ook zeer zeker voor uzelf. Nu betaalt u misschien wel maandelijks een huur voor uw huidige object. Wanneer u een bedrijfsruimte te koop Haarlem kunt vinden dan betaalt u ook elke maand een bepaald bedrag alleen lost u zo uw hypotheek af. Een bedrijfsruimte kopen in Haarlem kan ook op verschillende manieren. Heeft een flink aantal vierkante meters nodig? Of juist een klein oppervlakte om zo optimaal uw dienstverlening aan te kunnen bieden. In alle gevallen is het belangrijk om een goede inventarisatie te maken van uw wensen. Dit helpt u bij uw zoektocht in deze bijzondere en vooral historische stad. Onderstaand presenteren we u een aanbod aan verschillende beschikbare objecten in Haarlem of omgeving.

  Bedrijfsruimte te koop in Haarlem en omgeving

  Haarlem is van oudsher een belangrijke textielstad. In de 19de eeuw is het meer een industriestad geworden met veel gevestigde bedrijven aan het Spaarne. Vandaag de dag heeft Haarlem een diversiteit aan verschillende bedrijven in allerlei segmenten. Van bierbrouwerijen, farmaceutische bedrijven, detail- en groothandel en natuurlijk (zakelijke) dienstverlening. Ook uw bedrijf is wellicht al gevestigd in Haarlem of u wilt er graag naar toe verhuizen. Het zoeken naar een bedrijfsruimte te koop in Haarlem of omgeving is dan een logische stap. Met de wijken Oude Stad (ook wel het centrum), Zijlwegkwartier, Houtvaartkwartier, Parkwijk, Slachthuiswijk, Indische wijk, Ter Kleefkwartier, Transvaalwijk, Vondelkwartier, Boerhaavewijk, Meerwijk heeft u al een greep uit mogelijke opties voor uw koop van uw bedrijfsruimte. Liever een wat groter object? Eventueel een bedrijfsruimte te koop met opslagruimte vinden? Kies dan bijvoorbeeld voor industrieterrein Waarderpolder. Maar ook de omgeving van Haarlem heeft diverse leuke plaatsen waar ook de bedrijven niet stilzitten. Neem eens een kijkje in Heemskerk, IJmuiden, Heemstede, Zandvoort, Beverwijk, Hoofddorp of Velsen. U ziet wel dat de zoektocht naar een passende bedrijfsruimte te koop in Haarlem geen gemakkelijke is. Laat u daarom op weg helpen met het aanbod op deze pagina.