Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
 • Bedrijfspand te koop Gouda
  Alle bedrijfsruimtes in Gouda en omgeving
  Bedrijfspand te koop Gouda
 1. Zoek objecten

  1. Provincie
  2. Plaats
  3. Type
  4. Huur / koop
  5. Min. oppervlak
  6. Max. oppervlak
  7. Zoekwoord
  8.  

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 1. Bedrijfsruimte te koop Gouda

  Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte te koop Gouda? Of zoekt u in de omgeving van Gouda? Wij helpen u graag op weg bij het vinden van uw ideale bedrijfsruimte. Gouda is een prachtige stad, gelegen in het Groene Hart en centraal tussen grote steden zoals Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Gouda ligt ook op de samenvloeiing van twee rivieren, waardoor de stad ook per boot uitermate goed bereikbaar is. Ideaal als u bedrijf bevoorraad kan worden via het water! Daarnaast is Gouda ook een stad met veel toerisme, uiteraard ook vanwege de internationale bekendheid van de al oude kaasmarkt! Al met al een perfecte basis voor het starten van uw nieuwe bedrijf of het uitbreiden van uw huidige bedrijf. Heeft u een voorkeur voor een wijk waarin u zich wilt vestigen? Of kijkt u graag in alle wijken even rond? Gouda heeft diverse wijken en buurten. Wat dacht u bijvoorbeeld van Kort Haarlem, Westergouwe, Bloemendaal of Stolwijkersluis? Maar ook de binnenstad in het centrum heeft diverse bedrijfsruimtes te koop. Wij hopen u op weg te kunnen helpen bij het vinden van een bedrijfsruimte te koop Gouda die bij u past en waarin u goede zaken kunt gaan doen.

  Bedrijfsruimte te koop in Gouda en omgeving

  Wilt u liever een bedrijfsruimte in de omgeving van Gouda in plaats van in de kaasstad zelf? De omgeving van Gouda is ook zeker de moeite waard op zakelijk gebied. U kunt om verschillende redenen op zoek zijn naar een bedrijfsruimte. Bijvoorbeeld omdat u als startende ondernemer een bedrijf wilt beginnen in het Groene Hart van Nederland. Of omdat u als succesvolle ondernemer een nieuwe ruimte wilt kopen omdat uw oude bedrijfsruimte te klein is geworden, u meer werkplekken wilt creëren voor uw personeel of omdat u meer opslagruimte nodig heeft voor uw voorraden. Wat u reden ook is voor het zoeken van een nieuwe bedrijfsruimte, kijk gerust eens rond in de omgeving van Gouda. Bijvoorbeeld een bedrijfsruimte in Zoetermeer; een stad die dichtbij Gouda en Den Haag ligt en de thuishaven is van enkele grote bedrijven. Maar ook bijvoorbeeld Woerden, Boskoop, Waddinxveen en Schoonhoven bieden mooie bedrijfsruimten te koop aan. Mocht u liever wat dichter bij de snelweg zitten met uw kantoor dan is het wellicht ook de moeite waard om eens te kijken naar de industrieterreinen die in Gouda en omgeving te vinden zijn. Zo zijn bijvoorbeeld Kromme Gouwe Oost West, Gouwe Park, Gouwestroom en Goudse Poort voorbeelden van industriegebieden in de omgeving van Gouda. We hopen u met ons aanbod in ieder geval te inspireren en op weg te helpen bij het vinden van uw ideale bedrijfsruimte te koop Gouda. Succes met zaken doen in Gouda en omgeving!