Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
 • Bedrijfsruimte te koop Eindhoven
  Alle bedrijfsruimtes in Eindhoven en omgeving
  Bedrijfsruimte te koop Eindhoven
 1. Zoek objecten

  1. Provincie
  2. Plaats
  3. Type
  4. Huur / koop
  5. Min. oppervlak
  6. Max. oppervlak
  7. Zoekwoord
  8.  

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 1. Bedrijfsruimte te koop Eindhoven

  Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte te koop Eindhoven? We helpen u graag bij uw zoektocht naar een passende bedrijfsruimte in Eindhoven of omgeving. Wie aan Eindhoven denkt zal waarschijnlijk meteen de koppeling leggen met Philips, PSV of DAF. Drie belangrijke merken die Eindhoven en de regio een flinke naamsbekendheid nationaal en internationaal hebben gegeven. Eindhoven is op alle fronten dan ook wereldwijd bekend. Ook de bedrijvigheid is enorm in Eindhoven en de regio. Bent u zelf op zoek naar een bedrijfsruimte te koop in Eindhoven om uw organisatie een flinke groei te laten doormaken? Is het een investering omdat u al jaren huurt en het nu tijd is om deze kosten te stoppen in de groei van het bedrijf? In alle gevallen helpen we u graag op weg bij uw zoektocht. Wanneer u uw wensen en eisen op een rijtje zet kun u een goede selectie maken aan te koop staande bedrijfsruimte. Een uitbreiding, verhuizing of juist een investering om vervolgens maandelijks uw ruimte onder te verhuren aan andere ondernemers. Eindhoven staat open voor nieuwe ondernemers en heet ze graag van harte welkom. Eindhoven heeft een zeer gunstige ligging. Niet ver van België, Duitsland, Rotterdam, Den Bosch, Utrecht en natuurlijk Limburg. Ook per spoor is de stad enorm goed te bereiken. Met Eindhoven airport in de buurt is de stad en regio ook internationaal zeer goed bereikbaar. Duizenden mensen per dag vinden hun reis naar Eindhoven en genieten van de stad of komen voor zaken. Gaat u met u organisatie hier ook van profiteren? Doet u dit al jaren en is het tijd om uit te breiden? Met de aanschaf van een bedrijfsruimte in Eindhoven kunt u een mooie stap richting de toekomst zetten.

  Bedrijfsruimte te koop in Eindhoven en omgeving

  Eindhoven staat bekend als centrum van de technologie in het zuiden van Nederland. Leading in technology is niet voor niets de slogan. Ook kreeg de regio eens de titel slimste regio ter wereld. Met bedrijven als Philips, DAF, ASML en andere multinationals is dit natuurlijk geen vreemde erkenning. Wanneer u op zoek bent naar een bedrijfsruimte te koop in Eindhoven of omgeving kunnen we u helpen met het gepresenteerde aanbod. Diverse objecten die u mogelijk verder helpen bij uw zoektocht en potentieel uw nieuwe bedrijfsruimte kan zijn. Heeft u al een idee waar u uw bedrijfsruimte zou willen kopen in Eindhoven? Heeft u een bepaald industrieterrein in gedachten? Met de Hurk, Esp en de Kade zijn er al een aantal opties voor u beschikbaar. Liever in een bepaalde wijk omdat u weet wat de potentie daar kan zijn? Of ideaal gelegen aan de snelweg of het openbaar vervoer zodat u perfect bereikbaar bent voor uw klanten, partners of personeel? De mogelijkheden zijn eindeloos. Wat te denken van de wijken Centrum, Stratum, Tongelre, Woensel, Gestel of het enorm groeiende Strijp? Ook de omgeving van Eindhoven heeft verschillende opties wanneer u de grote stad liever wat wil mijden. Met het groene Valkenswaard, bedrijvig Veldhoven of Geldrop, industriegemeente Best, historisch Waalre of Helmond wat een enorm verleden heeft in de metaal- en textielindustrie. De mogelijkheden zijn ook in deze verschillende plaatsen divers. Laat u daarom goed informeren bij uw zoektocht bij een bedrijfsruimte kopen in Eindhoven of omgeving.