1. bedrijfsruimte- zoeken

  1.  
  Uitgebreid zoeken
 1. Gratis object aanbieden

  • Nu cure no pay
  • Uw object plaatsen op 20 websites
 • *

Bedrijfsruimte te koop Dordrecht

Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte te koop Dordrecht? Wij willen u graag op weg helpen bij u zoektocht naar de perfecte bedrijfsruimte die bij al uw wensen aansluit. Dordrecht is een stad in Zuid-Holland en maakt onderdeel uit van de Drechtsteden. Deze middeleeuwse stad ontwikkelde zich in het verleden snel als handelsstad en was enorm belangrijk voor het oude Holland. Deze geschiedenis is vooral in hartje Dordrecht nog terug te zien. Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte te koop in Dordrecht of omgeving? Woont u in Dordrecht en wilt u ook graag uw bedrijf hier vestigen? Heeft u al een bedrijfsruimte die u momenteel huurt en wilt u graag een nieuwe stap met uw bedrijf zetten richting de toekomst? Een bedrijfsruimte kopen met opslagruimte om zo uw business een boost te geven? In alle gevallen is een eerste inventarisatie van groot belang. Hiermee maakt u uw eigen wensen inzichtelijk wat weer de zoektocht zal vergemakkelijken. Zoekt u binnen of juist buiten het centrum, wat is het oppervlakte wat u nodig heeft en wat is uiteraard de prijs van de bedrijfsruimte. Onderstaand hopen we u te helpen met het presenteren van een divers aanbod aan beschikbare objecten in Dordrecht en omgeving.

  • Uw object op deze pagina?

    

   • eenvoudig plaatsen van uw pand
   • een heldere zoekfunctie op onze sites
   • actueel aanbod door dagelijkse update van de sites 


   Klik hier

 1. Bent u op zoek naar een passend bedrijfspand- voor uw onderneming? Vormt het beeld van deze plek zich langzaam in uw hoofd? En heeft u behoefte aan informatie over het actuele aanbod van geschikte panden? Dan bevindt u zich op deze site op de juiste plaats.

   

  Onze vastgoed sites:

  • overzichtelijke websites met een heldere presentatie
  • snel zoeken door eenvoudige zoekfuncties
  • duidelijke omschrijving van de aangeboden objecten met scherpe foto’s
  • brengt vraag en aanbod ‘vast en goed’ in de markt voor bedrijfs- kantoor- en winkelpanden bij elkaar

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

Bedrijfsruimte te koop in Dordrecht en omgeving

Van oudsher staat Dordrecht vooral bekend om de houtindustrie, metaalindustrie en natuurlijk de scheepsbouw. Vandaag de dag is Dordrecht nog steeds een belangrijke zeehaven. Ook bedrijven die hieraan gekoppeld zijn betekenen veel voor de economie van de stad. Zo is bijvoorbeeld het bedrijf DuPont hier te vinden. Maar ook op het gebied van kleinhandel is Dordrecht een belangrijke stad. Een gezellig centrum met veel winkels en sfeervolle restaurants maken Dordrecht populair in de regio. Bent u geïnteresseerd in het vinden van een bedrijfsruimte te koop in Dordrecht of omgeving? Bent u actief in één van de eerder genoemde branches? We helpen u graag bij het vinden van een passende optie die aansluit bij uw wensen. Met de wijken Centrum, Oud-Krispijn, Wielwijk, Crabbehof, Sterrenburg, Vissershoek en o.a. Oudelandshoek is het mogelijk dat u een passende bedrijfsruimte zult vinden. Is het niet direct in de wijk zelf dan is het wel in de directe omgeving. Het is ook maar net wat u verwacht van uw bedrijfsruimte. Is dit een compleet pand, een verdieping of juist een kantoor waar u als startende ondernemers klein kunt beginnen. Bekijk ook eens mogelijke objecten op de industrieterreinen Dordtse Kil of Businesspark Amstelwijck. Uitwijken naar een andere plaats? Zoek een bedrijfsruimte te koop in bijvoorbeeld Papendrecht, Sliedrecht, Barendrecht, Werkendam of Gorinchem. We hopen u op deze pagina op weg te helpen bij het vinden van een passende oplossing.

 

Noord-Holland

Bedrijfsruimte te koop Alkmaar

Bedrijfsruimte te koop Amsterdam

Bedrijfsruimte te koop Haarlem

 

Zuid-Holland

Bedrijfsruimte te koop Rotterdam

Bedrijfsruimte te koop Dordrecht

Bedrijfsruimte te koop Den Haag

Bedrijfsruimte te koop Delft

Bedrijfsruimte te koop Leiden

Bedrijfsruimte te koop Gouda

Utrecht

Bedrijfsruimte te koop Utrecht

Bedrijfsruimte te koop Amersfoort

 

Overijssel

Bedrijfsruimte te koop Apeldoorn

Bedrijfsruimte te koop Zwolle

 

Gelderland

Bedrijfsruimte te koop Arnhem

Bedrijfsruimte te koop Nijmegen

 

Noord-Brabant

Bedrijfsruimte te koop Eindhoven

Bedrijfsruimte te koop Tilburg

Bedrijfsruimte te koop Den Bosch

Bedrijfsruimte te koop Breda

 

Limburg

Bedrijfsruimte te koop Venlo

Bedrijfsruimte te koop Maastricht