1. bedrijfsruimte- zoeken

  1.  
  Uitgebreid zoeken
 1. Gratis object aanbieden

  • Nu cure no pay
  • Uw object plaatsen op 20 websites
 • *

Bedrijfsruimte te koop Den Bosch

Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte te koop in Den Bosch? We helpen u graag bij het vinden van beschikbare objecten in Den Bosch en omgeving. In de provincie Noord-Brabant ligt de historische stad Den Bosch. Populair onder inwoners en voor de vele mensen die dagelijks de weg vinden naar deze garnizoensstad. Tevens ook de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant. Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte te koop in Den Bosch? We presenteren u graag een aanbod van diverse beschikbare objecten die passen bij uw voorkeuren. ’s-Hertogenbosch of Den Bosch heeft een extreem goede bereikbaarheid. Met de ligging aan de A2 kunt u immers de stad snel en makkelijk bereiken. Ook voor de reizigers per trein heeft Den Bosch een centrale functie. Niet alleen komen er dagelijks vele treinen vanuit Eindhoven maar ook Tilburg langs de stad op weg naar bestemmingen noordelijker in Nederland. Ook de verschillende wijken in Den Bosch hebben elk hun eigen charme en bijdrage op zakelijk vlak. Met de Graafsepoort, Empel, Maaspoort, Rosmalen, Engelen, De Groote Wielen, Nuland en uiteraard de binnenstad heeft u voldoende keuze. Onderstaand presenteren we u graag een passend bedrijfsruimte te koop in Den Bosch aanbod.

  • Uw object op deze pagina?

    

   • eenvoudig plaatsen van uw pand
   • een heldere zoekfunctie op onze sites
   • actueel aanbod door dagelijkse update van de sites 


   Klik hier

 1. Bent u op zoek naar een passend bedrijfspand- voor uw onderneming? Vormt het beeld van deze plek zich langzaam in uw hoofd? En heeft u behoefte aan informatie over het actuele aanbod van geschikte panden? Dan bevindt u zich op deze site op de juiste plaats.

   

  Onze vastgoed sites:

  • overzichtelijke websites met een heldere presentatie
  • snel zoeken door eenvoudige zoekfuncties
  • duidelijke omschrijving van de aangeboden objecten met scherpe foto’s
  • brengt vraag en aanbod ‘vast en goed’ in de markt voor bedrijfs- kantoor- en winkelpanden bij elkaar

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

Bedrijfsruimte te koop in Den Bosch en omgeving

Vandaag de dag is de zakelijke en financiële dienstverlening het belangrijkste voor de economie van de stad. Bierbrouwerij Heineken heeft ook een flinke impact op de werkgelegenheid. Bedrijven als Essent, SAP, Heijmans en o.a. Ricoh maakt dit plaatje compleet. Maar ook uw bedrijf is van harte welkom in Den Bosch. Wanneer u uw zoektocht start naar een bedrijfsruimte te koop kunt u meerdere kanten op. Zoekt u een klein kantoor voor een aantal mensen, wat groter kantoor of juist een compleet bedrijfspand. Een bedrijfsruimte is namelijk een zeer breed begrip. Ook een bedrijfsruimte met opslagruimte is een mogelijke optie. Handig wanneer u bijvoorbeeld met voorraad werkt en zo de markt wilt bedienen. Ook qua industrieterreinen kunt u in Den Bosch prima terecht. Met De Brand, De Herven, De Rietvelden, Maaspoort en Pettelaarpark kunt u zich laten omringen door de meest uiteenlopende bedrijven. Liever in de omgeving van Den Bosch? Kies voor steden als Uden, Oss, Heusden, Zaltbommel, Vlijmen, Boxtel, Drunen, Veghel of Vught. Al deze steden hebben hun eigen kenmerken die voor u, partners of uw doelgroep als belangrijk gezien kunnen worden. Laat u meenemen in de mogelijkheden in Den Bosch en omgeving op weg naar het vinden van uw nieuwe bedrijfsruimte.

 

Noord-Holland

Bedrijfsruimte te koop Alkmaar

Bedrijfsruimte te koop Amsterdam

Bedrijfsruimte te koop Haarlem

 

Zuid-Holland

Bedrijfsruimte te koop Rotterdam

Bedrijfsruimte te koop Dordrecht

Bedrijfsruimte te koop Den Haag

Bedrijfsruimte te koop Delft

Bedrijfsruimte te koop Leiden

Bedrijfsruimte te koop Gouda

Utrecht

Bedrijfsruimte te koop Utrecht

Bedrijfsruimte te koop Amersfoort

 

Overijssel

Bedrijfsruimte te koop Apeldoorn

Bedrijfsruimte te koop Zwolle

 

Gelderland

Bedrijfsruimte te koop Arnhem

Bedrijfsruimte te koop Nijmegen

 

Noord-Brabant

Bedrijfsruimte te koop Eindhoven

Bedrijfsruimte te koop Tilburg

Bedrijfsruimte te koop Den Bosch

Bedrijfsruimte te koop Breda

 

Limburg

Bedrijfsruimte te koop Venlo

Bedrijfsruimte te koop Maastricht