Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
 • Bedrijfsruimte te koop Den Bosch
  Alle bedrijfsruimtes in Den Bosch en omgeving
  Bedrijfsruimte te koop Den Bosch
 1. Zoek objecten

  1. Provincie
  2. Plaats
  3. Type
  4. Huur / koop
  5. Min. oppervlak
  6. Max. oppervlak
  7. Zoekwoord
  8.  

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 1. Bedrijfsruimte te koop Den Bosch

  Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte te koop in Den Bosch? We helpen u graag bij het vinden van beschikbare objecten in Den Bosch en omgeving. In de provincie Noord-Brabant ligt de historische stad Den Bosch. Populair onder inwoners en voor de vele mensen die dagelijks de weg vinden naar deze garnizoensstad. Tevens ook de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant. Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte te koop in Den Bosch? We presenteren u graag een aanbod van diverse beschikbare objecten die passen bij uw voorkeuren. ’s-Hertogenbosch of Den Bosch heeft een extreem goede bereikbaarheid. Met de ligging aan de A2 kunt u immers de stad snel en makkelijk bereiken. Ook voor de reizigers per trein heeft Den Bosch een centrale functie. Niet alleen komen er dagelijks vele treinen vanuit Eindhoven maar ook Tilburg langs de stad op weg naar bestemmingen noordelijker in Nederland. Ook de verschillende wijken in Den Bosch hebben elk hun eigen charme en bijdrage op zakelijk vlak. Met de Graafsepoort, Empel, Maaspoort, Rosmalen, Engelen, De Groote Wielen, Nuland en uiteraard de binnenstad heeft u voldoende keuze. Onderstaand presenteren we u graag een passend bedrijfsruimte te koop in Den Bosch aanbod.

  Bedrijfsruimte te koop in Den Bosch en omgeving

  Vandaag de dag is de zakelijke en financiële dienstverlening het belangrijkste voor de economie van de stad. Bierbrouwerij Heineken heeft ook een flinke impact op de werkgelegenheid. Bedrijven als Essent, SAP, Heijmans en o.a. Ricoh maakt dit plaatje compleet. Maar ook uw bedrijf is van harte welkom in Den Bosch. Wanneer u uw zoektocht start naar een bedrijfsruimte te koop kunt u meerdere kanten op. Zoekt u een klein kantoor voor een aantal mensen, wat groter kantoor of juist een compleet bedrijfspand. Een bedrijfsruimte is namelijk een zeer breed begrip. Ook een bedrijfsruimte met opslagruimte is een mogelijke optie. Handig wanneer u bijvoorbeeld met voorraad werkt en zo de markt wilt bedienen. Ook qua industrieterreinen kunt u in Den Bosch prima terecht. Met De Brand, De Herven, De Rietvelden, Maaspoort en Pettelaarpark kunt u zich laten omringen door de meest uiteenlopende bedrijven. Liever in de omgeving van Den Bosch? Kies voor steden als Uden, Oss, Heusden, Zaltbommel, Vlijmen, Boxtel, Drunen, Veghel of Vught. Al deze steden hebben hun eigen kenmerken die voor u, partners of uw doelgroep als belangrijk gezien kunnen worden. Laat u meenemen in de mogelijkheden in Den Bosch en omgeving op weg naar het vinden van uw nieuwe bedrijfsruimte.