Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
 • Bedrijfsruimte te koop Delft
  Alle bedrijfsruimtes in Delft en omgeving
  Bedrijfsruimte te koop Delft
 1. Zoek objecten

  1. Provincie
  2. Plaats
  3. Type
  4. Huur / koop
  5. Min. oppervlak
  6. Max. oppervlak
  7. Zoekwoord
  8.  

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 1. Bedrijfsruimte te koop Delft

  Bent u op zoek naar bedrijfsruimte te koop Delft? We helpen u graag bij het vinden van passende bedrijfsruimte in Delft en omgeving. Delft staat nationaal en internationaal bekend om het prachtige Delfts Blauwe servies. Ook de magie van de historische binnenstad trekt jaarlijks enorm veel toeristen uit zowel binnen- en buitenland. Bent u op zoek naar een passende bedrijfsruimte te koop in Delft of omgeving? Bent u al gevestigd in de stad en wilt u een groter of beter passende bedrijfsruimte? Een bedrijfsruimte kopen in Delft met opslagruimte erbij? Het aanbod in Delft is zeer uitgebreid en divers. Bij uw zoektocht is het goed om uw eisen eens goed te inventariseren. Extra personeel huisvesten, een extra vleugel of juist iets minder groot omdat u financieel moet bezuinigen. De redenen voor uw zoektocht kunnen zeer uiteenlopend zijn. Heeft u in Delft een bepaalde wijk op het oog? Een bedrijfsruimte in of rondom de binnenstad? Liever in de wijk Vrijenban, Delftse Hout, Voorhof, Buitenhof, Schieweg of Wippolder? Ideaal wanneer u in 1 van deze wijken woont of u bijvoorbeeld vanuit het bereikbaarheid perspectief voor de bestemming kiest. Onderstaand presenteren we u graag een aanbod aan beschikbare bedrijfsruimte te koop in Delft en omgeving.

  Bedrijfsruimte te koop in Delft en omgeving

  Een bedrijfsruimte te koop in Delft of omgeving vinden is een belangrijke stap. Maar wat is precies uw wens? Wilt u een bedrijfsruimte in de vorm van een kantoor waar u met een aantal mensen kunt werken, een bedrijfsruimte met een flinke opslagruimte erbij of juist een compleet pand met meerdere verdiepingen. Het is maar net waar uw bedrijf behoefte aan heeft. Delft staat ook bekend om de TU Delft. Jaarlijks komen er veel studenten naar de stad om hier hun studie te doen. Een flinke boost voor de stad, mogelijk personeel en intelligente mensen die zich klaar maken voor het bedrijfsleven. Delft is op het gebied van werkgelegenheid vooral actief bij technologiebedrijven, kennisinstellingen en in de zorg. Maar ook ondernemers vinden steeds meer hun weg naar de stad. Dit zorgt weer voor een verhoogde vraag naar werkplekken. Wilt u een bedrijfsruimte kopen in Delft om deze ondernemers te voorzien in hun behoefte? Ook op industrieterreinen zijn er mogelijk beschikbare objecten. Met de Ypenburgse Poort, Delftse Poort, Schieovers, Tanthof, Delft Noord (DSM) en TU Delft Science Park is er veel te kiezen. Wijkt u liever uit naar de mooie omgeving van Delft? Met Rijswijk, Naaldwijk, Hoek van Holland, Berkel en Roderijs en Pijnacker zijn er voldoende opties. Laat u op deze pagina informeren over het beschikbare aanbod in Delft en omgeving.