1. bedrijfsruimte- zoeken

  1.  
  Uitgebreid zoeken
 1. Gratis object aanbieden

  • Nu cure no pay
  • Uw object plaatsen op 20 websites
 • *

Bedrijfsruimte te koop Breda

Bent u op zoek naar bedrijfsruimte te koop Breda? We presenteren u graag een divers aanbod aan beschikbare bedrijfsruimte te koop in Breda en omgeving. In het zuiden van ons land ligt het mooie Breda met een rijk verleden. Door de gehele stad komen iconische gebouwen en andere bezienswaardigheden terug. Ook op zakelijk gebied is Breda een sterk groeiende stad. Qua inwoners is het zelfs 1 van de top 10 gemeente van ons land. De garnizoen- en vestigingsstad heeft met de KMA (Koninklijke Militaire Academie) het hoofdkwartier van de Koninklijke Luchtmacht gevestigd. Maar ook op zakelijk gebied is Breda een belangrijke stad. Mede dankzij de gunstige ligging per auto, trein en zelfs boot. Uw zoektocht naar een bedrijfsruimte te koop in Breda is dan ook niet vreemd. Veel bedrijven vonder al eerder hun weg naar Breda. De Kamer van koophandel, de Rechtbank en diverse scholen zijn gevestigd in het mooie Breda. Woont of werkt u in Breda? Start u een bedrijf, gaat u verhuizen of is het tijd om te investeren in uw eigen organisatie? Wanneer u bekend bent in Breda kan het zijn dat u gericht zoekt naar een bedrijfsruimte in een bepaalde wijk. De mooie binnenstad, Belcrum, IJpelaar, Brabantpark, Heusdenhout, Haagse Beemden, Boeimeer en o.a. Princenhage is een kleine greep uit de wijken die mogelijk een thuisbasis gaan vormen voor uw organisatie en uw personeel. Laat u onderstaand meenemen in de beschikbare bedrijfsruimtes te koop in Breda en omgeving. We helpen u graag op weg bij het opstellen van de mogelijke opties.

  • Uw object op deze pagina?

    

   • eenvoudig plaatsen van uw pand
   • een heldere zoekfunctie op onze sites
   • actueel aanbod door dagelijkse update van de sites 


   Klik hier

 1. Bent u op zoek naar een passend bedrijfspand- voor uw onderneming? Vormt het beeld van deze plek zich langzaam in uw hoofd? En heeft u behoefte aan informatie over het actuele aanbod van geschikte panden? Dan bevindt u zich op deze site op de juiste plaats.

   

  Onze vastgoed sites:

  • overzichtelijke websites met een heldere presentatie
  • snel zoeken door eenvoudige zoekfuncties
  • duidelijke omschrijving van de aangeboden objecten met scherpe foto’s
  • brengt vraag en aanbod ‘vast en goed’ in de markt voor bedrijfs- kantoor- en winkelpanden bij elkaar

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

Bedrijfsruimte te koop Breda en omgeving

Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte te koop in Breda of omgeving? Op deze pagina helpen we u graag bij het vinden van passende objecten die aansluiten bij uw wensen en eisen. Wanneer u een bedrijfsruimte gaat kopen is het van groot belang dat deze aan alle eisen zal voldoen. In het centrum, buiten het centrum, een bepaalde prijs of een aantal vierkante meters zodat u optimaal kunt groeien. Veel verschillende bedrijven gingen u in het bedrijvige Breda voor. Van bierbrouwerijen tot aan diverse bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie. De Faam (snoep), Hero (o.a. jam), Etna (fornuizen) en vele andere bedrijven hebben in het verleden bijgedragen aan de werkgelegenheid in Breda en omgeving. Dit heeft ook weer geresulteerd in veel industrieterreinen. Met De Krogten, Achter Emer, Hazeldonk, Emerlaken, Takkebijsters, Steenakker, Doornbos-Oost, Moleneind, Hoogeind, Heilaar, Posthoorn en o.a. Moskes is de keuze enorm voor bedrijven. Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte te koop in Breda op 1 van deze industrieterreinen? Bekijk de beschikbare opties. Wijkt u liever iets uit en zoekt u een optie in de omgeving van Breda? Kijk dan ook eens naar een bedrijfsruimte in de omgeving van Breda. Steden als Oosterhout, Bergen op Zoom, Raamsdonksveer, Etten-Leur, Roosendaal en Zevenbergen heten nieuwe bedrijvigheid uiteraard van harte welkom. Oosterhout en Raamsdonksveer hebben bijvoorbeeld een erg goede ligging. Bergen op Zoom, Roosendaal en Etten-Leur hebben de beschikking over een eigen treinstation. Prettig voor de bereikbaarheid van uw bedrijfsruimte te koop in Breda of omgeving. Maar ook het gunstig gelegen Zevenbergen kan een nieuwe bestemming worden voor uw nieuwe ruimte. Laat u meenemen in de mogelijkheden op deze pagina. We hopen u zo goed mogelijk op weg te helpen.

 

Noord-Holland

Bedrijfsruimte te koop Alkmaar

Bedrijfsruimte te koop Amsterdam

Bedrijfsruimte te koop Haarlem

 

Zuid-Holland

Bedrijfsruimte te koop Rotterdam

Bedrijfsruimte te koop Dordrecht

Bedrijfsruimte te koop Den Haag

Bedrijfsruimte te koop Delft

Bedrijfsruimte te koop Leiden

Bedrijfsruimte te koop Gouda

Utrecht

Bedrijfsruimte te koop Utrecht

Bedrijfsruimte te koop Amersfoort

 

Overijssel

Bedrijfsruimte te koop Apeldoorn

Bedrijfsruimte te koop Zwolle

 

Gelderland

Bedrijfsruimte te koop Arnhem

Bedrijfsruimte te koop Nijmegen

 

Noord-Brabant

Bedrijfsruimte te koop Eindhoven

Bedrijfsruimte te koop Tilburg

Bedrijfsruimte te koop Den Bosch

Bedrijfsruimte te koop Breda

 

Limburg

Bedrijfsruimte te koop Venlo

Bedrijfsruimte te koop Maastricht