Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
 • Bedrijfsruimte te koop Breda
  Alle bedrijfsruimtes in Breda en omgeving
  Bedrijfsruimte te koop Breda
 1. Zoek objecten

  1. Provincie
  2. Plaats
  3. Type
  4. Huur / koop
  5. Min. oppervlak
  6. Max. oppervlak
  7. Zoekwoord
  8.  

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 1. Bedrijfsruimte te koop Breda

  Bent u op zoek naar bedrijfsruimte te koop Breda? We presenteren u graag een divers aanbod aan beschikbare bedrijfsruimte te koop in Breda en omgeving. In het zuiden van ons land ligt het mooie Breda met een rijk verleden. Door de gehele stad komen iconische gebouwen en andere bezienswaardigheden terug. Ook op zakelijk gebied is Breda een sterk groeiende stad. Qua inwoners is het zelfs 1 van de top 10 gemeente van ons land. De garnizoen- en vestigingsstad heeft met de KMA (Koninklijke Militaire Academie) het hoofdkwartier van de Koninklijke Luchtmacht gevestigd. Maar ook op zakelijk gebied is Breda een belangrijke stad. Mede dankzij de gunstige ligging per auto, trein en zelfs boot. Uw zoektocht naar een bedrijfsruimte te koop in Breda is dan ook niet vreemd. Veel bedrijven vonder al eerder hun weg naar Breda. De Kamer van koophandel, de Rechtbank en diverse scholen zijn gevestigd in het mooie Breda. Woont of werkt u in Breda? Start u een bedrijf, gaat u verhuizen of is het tijd om te investeren in uw eigen organisatie? Wanneer u bekend bent in Breda kan het zijn dat u gericht zoekt naar een bedrijfsruimte in een bepaalde wijk. De mooie binnenstad, Belcrum, IJpelaar, Brabantpark, Heusdenhout, Haagse Beemden, Boeimeer en o.a. Princenhage is een kleine greep uit de wijken die mogelijk een thuisbasis gaan vormen voor uw organisatie en uw personeel. Laat u onderstaand meenemen in de beschikbare bedrijfsruimtes te koop in Breda en omgeving. We helpen u graag op weg bij het opstellen van de mogelijke opties.

  Bedrijfsruimte te koop in Breda en omgeving

  Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte te koop in Breda of omgeving? Op deze pagina helpen we u graag bij het vinden van passende objecten die aansluiten bij uw wensen en eisen. Wanneer u een bedrijfsruimte gaat kopen is het van groot belang dat deze aan alle eisen zal voldoen. In het centrum, buiten het centrum, een bepaalde prijs of een aantal vierkante meters zodat u optimaal kunt groeien. Veel verschillende bedrijven gingen u in het bedrijvige Breda voor. Van bierbrouwerijen tot aan diverse bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie. De Faam (snoep), Hero (o.a. jam), Etna (fornuizen) en vele andere bedrijven hebben in het verleden bijgedragen aan de werkgelegenheid in Breda en omgeving. Dit heeft ook weer geresulteerd in veel industrieterreinen. Met De Krogten, Achter Emer, Hazeldonk, Emerlaken, Takkebijsters, Steenakker, Doornbos-Oost, Moleneind, Hoogeind, Heilaar, Posthoorn en o.a. Moskes is de keuze enorm voor bedrijven. Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte te koop in Breda op 1 van deze industrieterreinen? Bekijk de beschikbare opties. Wijkt u liever iets uit en zoekt u een optie in de omgeving van Breda? Kijk dan ook eens naar een bedrijfsruimte in de omgeving van Breda. Steden als Oosterhout, Bergen op Zoom, Raamsdonksveer, Etten-Leur, Roosendaal en Zevenbergen heten nieuwe bedrijvigheid uiteraard van harte welkom. Oosterhout en Raamsdonksveer hebben bijvoorbeeld een erg goede ligging. Bergen op Zoom, Roosendaal en Etten-Leur hebben de beschikking over een eigen treinstation. Prettig voor de bereikbaarheid van uw bedrijfsruimte te koop in Breda of omgeving. Maar ook het gunstig gelegen Zevenbergen kan een nieuwe bestemming worden voor uw nieuwe ruimte. Laat u meenemen in de mogelijkheden op deze pagina. We hopen u zo goed mogelijk op weg te helpen.