1. bedrijfsruimte- zoeken

  1.  
  Uitgebreid zoeken
 1. Gratis object aanbieden

  • Nu cure no pay
  • Uw object plaatsen op 20 websites
 • *

Bedrijfsruimte te koop Arnhem

Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte te koop Arnhem? We helpen u graag bij het vinden van een passende bedrijfsruimte in Arnhem en omgeving. In het mooie Gelderland ligt de historische stad Arnhem. Gaat u zich hier binnenkort vestigen met uw onderneming? Is het tijd om een nieuwe stap te maken en in plaats van maandelijks te huren over te gaan naar het kopen van een pand? Wellicht is er een bepaalde doelgroep te vinden in het mooie Arnhem of kunt u gebruik maken van de gunstige ligging van de stad. De stad ligt immers tussen de randstad en het Duitse ruhrgebied. Ook de Rijn loopt langs de stad waardoor ook scheepvaart de stad makkelijk kan bevoorraden. Al deze aspecten kunnen u dus uitstekend ondersteunen in uw zaken doen. Bent u met deze reden op zoek naar een bedrijfsruimte te koop in Arnhem of omgeving? Wilt u graag investeren met uw kapitaal en vervolgens de bedrijfsruimte onderverhuren aan andere ondernemers? Een bedrijfsruimte is er dan ook in allerlei verschillende afmetingen. Heeft u behoefte aan een kleine bedrijfsruimte te koop in Arnhem of omgeving voor een aantal personeelsleden? Of gaat het om een complete verdieping of zelfs een gebouw. Op deze pagina helpen we u graag bij het zetten van een eerste stap. Onderstaand presenteren we u graag een aanbod van beschikbare objecten in Arnhem en de directe omgeving.

  • Uw object op deze pagina?

    

   • eenvoudig plaatsen van uw pand
   • een heldere zoekfunctie op onze sites
   • actueel aanbod door dagelijkse update van de sites 


   Klik hier

 1. Bent u op zoek naar een passend bedrijfspand- voor uw onderneming? Vormt het beeld van deze plek zich langzaam in uw hoofd? En heeft u behoefte aan informatie over het actuele aanbod van geschikte panden? Dan bevindt u zich op deze site op de juiste plaats.

   

  Onze vastgoed sites:

  • overzichtelijke websites met een heldere presentatie
  • snel zoeken door eenvoudige zoekfuncties
  • duidelijke omschrijving van de aangeboden objecten met scherpe foto’s
  • brengt vraag en aanbod ‘vast en goed’ in de markt voor bedrijfs- kantoor- en winkelpanden bij elkaar

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

Bedrijfsruimte te koop in Arnhem en omgeving

Arnhem is een prachtige historische stad en heeft veel te bieden. Niet alleen trekt de stad veel dagelijkse bezoekers uit Nederland maar ook de Oosterburen vinden makkelijk hun weg naar de stad. Ook op zakelijk gebied bruist Arnhem enorm. Arnhem heeft door de gunstige ligging een enorme bedrijvigheid en fungeert als het centrum van energie en technologie in het Oosten van ons land. Vele grote bedrijven vonden ook al hun weg naar de stad en vestigden zich hier. Bedrijven als Essent, Alliander, OHRA, KPMG, ING, Ballast Nedam en o.a. EIFFEL zorgen voor veel werkgelegenheid. Bent u zelf ook op zoek naar een bedrijfsruimte te koop in Arnhem? Dichtbij 1 van deze bedrijven? Of juist in een wijk of industrieterrein in de buurt? We helpen u graag bij het inventariseren van de mogelijkheden. Wijken als o.a. Rijnkwartier, Rozetkwartier, Spijkerkwartier, Klarendal, Geitenkamp, Malbergen, en bijvoorbeeld De Laar bieden u mogelijk kansen. Of u nu zoekt in Arnhem Noord, Oost, Zuid of West een bedrijfsruimte kopen in de juiste omgeving is natuurlijk van groot belang. Liever uzelf vestigen op een industrieterrein? Een plek met bijvoorbeeld opslagruimte of een wat groter oppervlakte zodat u een productie proces kunt opzetten? Met de industrieterreinen Overmaat, Kleefse Waard, Het Broek en IJsseloord Is er ook op dit vlak een passende optie. Bekijk dan ook eventuele beschikbaarheid om passende bedrijfsruimte te koop te vinden die voldoet aan uw wensen en eisen. In de omgeving van Arnhem iets vinden? Met Tiel, Wageningen, Velp en Doetinchem heeft u plaatsen die u als bedrijf graag welkom heten.

 

Noord-Holland

Bedrijfsruimte te koop Alkmaar

Bedrijfsruimte te koop Amsterdam

Bedrijfsruimte te koop Haarlem

 

Zuid-Holland

Bedrijfsruimte te koop Rotterdam

Bedrijfsruimte te koop Dordrecht

Bedrijfsruimte te koop Den Haag

Bedrijfsruimte te koop Delft

Bedrijfsruimte te koop Leiden

Bedrijfsruimte te koop Gouda

Utrecht

Bedrijfsruimte te koop Utrecht

Bedrijfsruimte te koop Amersfoort

 

Overijssel

Bedrijfsruimte te koop Apeldoorn

Bedrijfsruimte te koop Zwolle

 

Gelderland

Bedrijfsruimte te koop Arnhem

Bedrijfsruimte te koop Nijmegen

 

Noord-Brabant

Bedrijfsruimte te koop Eindhoven

Bedrijfsruimte te koop Tilburg

Bedrijfsruimte te koop Den Bosch

Bedrijfsruimte te koop Breda

 

Limburg

Bedrijfsruimte te koop Venlo

Bedrijfsruimte te koop Maastricht