1. bedrijfsruimte- zoeken

  1.  
  Uitgebreid zoeken
 1. Gratis object aanbieden

  • Nu cure no pay
  • Uw object plaatsen op 20 websites
 • *

Bedrijfsruimte te koop Amsterdam

Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte te koop Amsterdam? We bieden u graag een overzicht van bedrijfsruimtes te koop in Amsterdam of omgeving. De hoofdstad van ons land heeft veel te bieden. Niet alleen trekken er miljoenen dagjesmensen en toeristen jaarlijks naar Amsterdam maar ook zakelijk blijft de stad bruisen. Het is dan ook de vraag waarom Amsterdam u als ondernemer trekt. Is het de potentie van het kopen van een bedrijfsruimte als een investering? Liever een eigen plek zodat u in de toekomst hier van kunt profiteren? Of bent u op zoek naar een bedrijfsruimte te koop in Amsterdam zodat u deze weer kunt onderverhuren aan andere ondernemers? Amsterdam is vanuit de Gouden Eeuw al een handelsstad en was in diverse industrieën actief. Bierbrouwerijen, scheepsbouw, de beurs, verzekeringen, banken, drukkerijen, wetenschap en natuurlijk kroegen, theaters en restaurants. Dit enorm diverse pallet zorgt voor een rijke geschiedenis en dat Amsterdam hier nog steeds door floreert. Amsterdam staat zelfs bekend als een belangrijke ICT hub in de wereld. Bent u zelf als ondernemer op zoek naar een bedrijfsruimte te koop in Amsterdam? Onderstaand hebben we een divers aanbod aan objecten in Amsterdam of regio. Kijk snel verder en inventariseer uw wensen en eisen voor uw zoektocht.

  • Uw object op deze pagina?

    

   • eenvoudig plaatsen van uw pand
   • een heldere zoekfunctie op onze sites
   • actueel aanbod door dagelijkse update van de sites 


   Klik hier

 1. Bent u op zoek naar een passend bedrijfspand- voor uw onderneming? Vormt het beeld van deze plek zich langzaam in uw hoofd? En heeft u behoefte aan informatie over het actuele aanbod van geschikte panden? Dan bevindt u zich op deze site op de juiste plaats.

   

  Onze vastgoed sites:

  • overzichtelijke websites met een heldere presentatie
  • snel zoeken door eenvoudige zoekfuncties
  • duidelijke omschrijving van de aangeboden objecten met scherpe foto’s
  • brengt vraag en aanbod ‘vast en goed’ in de markt voor bedrijfs- kantoor- en winkelpanden bij elkaar

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

Bedrijfsruimte te koop in Amsterdam en omgeving

Amsterdam is groot en staat bekend om de historie en het toerisme. Iedereen die in de wereld Nederland laat vallen zal het koppelen aan de stad Amsterdam. Met een eigen luchthaven (Schiphol), ijzersterke treinverbindingen (centraal station, airport en vele anderen) en ook trams en metro’s is de stad perfect bereikbaar. Ook de A2 loopt als 1 van de belangrijkste verkeersaders langs de stad waardoor uw partners, klanten of personeel makkelijk bij uw bedrijfsruimte kunnen komen. In welke wijk zou u zelf graag een ruimte willen kopen? De wijken Staatsliedenbuurt, Zuid, Plantage, Oostelijk havengebied, Oud-West en o.a. Noord bieden elk een bijzonder gebied. U kunt zo een bedrijfspand kopen in Amsterdam en 1 van de verschillende wijken. Liever de keuze voor een industrieterrein? Kies voor Cruquius, Business Park Amsterdam of o.a. Amstel Business Park zuid. Dit laat maar weer de diversiteit op zakelijk gebied in Amsterdam zien. Wanneer uw zoektocht naar aankoop van een bedrijfsruimte in Amsterdam gestart is zijn dit allemaal belangrijke keuzecriteria. Gaat u onder verhuren? Kijk dan ook naar de ligging en wat het beste zou zijn voor de doelgroep. Soms kan een doelgroep namelijk ook liever gaan voor een wat rustigere stad. Ook de omgeving van Amsterdam heeft hierin diverse mogelijkheden. Aalsmeer, Huizen, Zaanstad of Amstelveen zijn bruisende plaatsen waarin u een passend object zou kunnen vinden. We hopen dat het aanbod op deze pagina zal bijdragen aan het vinden van een bedrijfsruimte te koop in Amsterdam of omgeving.

 

Noord-Holland

Bedrijfsruimte te koop Alkmaar

Bedrijfsruimte te koop Amsterdam

Bedrijfsruimte te koop Haarlem

 

Zuid-Holland

Bedrijfsruimte te koop Rotterdam

Bedrijfsruimte te koop Dordrecht

Bedrijfsruimte te koop Den Haag

Bedrijfsruimte te koop Delft

Bedrijfsruimte te koop Leiden

Bedrijfsruimte te koop Gouda

Utrecht

Bedrijfsruimte te koop Utrecht

Bedrijfsruimte te koop Amersfoort

 

Overijssel

Bedrijfsruimte te koop Apeldoorn

Bedrijfsruimte te koop Zwolle

 

Gelderland

Bedrijfsruimte te koop Arnhem

Bedrijfsruimte te koop Nijmegen

 

Noord-Brabant

Bedrijfsruimte te koop Eindhoven

Bedrijfsruimte te koop Tilburg

Bedrijfsruimte te koop Den Bosch

Bedrijfsruimte te koop Breda

 

Limburg

Bedrijfsruimte te koop Venlo

Bedrijfsruimte te koop Maastricht