Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
 • Bedrijfsruimte te koop Amersfoort
  Alle bedrijfsruimtes in Amersfoort en omgeving
  Bedrijfsruimte te koop Amersfoort
 1. Zoek objecten

  1. Provincie
  2. Plaats
  3. Type
  4. Huur / koop
  5. Min. oppervlak
  6. Max. oppervlak
  7. Zoekwoord
  8.  

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 1. Bedrijfsruimte te koop Amersfoort

  Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte te koop Amersfoort? We helpen u graag bij het vinden van een passende bedrijfsruimte in Amersfoort of omgeving. In de provincie Utrecht ligt het mooie Amersfoort. Een historische stad met enorm veel bezienswaardigheden en natuurlijk een binnenstad met middeleeuws karakter. Amersfoort is populair en derhalve ook aangemerkt als een groeistad. Ook voor de regio is Amersfoort zeer belangrijk en groeit het bedrijfsleven hard. Bent u zelf al gevestigd in Amersfoort en bent u op zoek naar een bedrijfsruimte te koop Amersfoort of omgeving? Een passend object als investering zodat u deze weer kunt onderverhuren? Zo helpt u ondernemers of andere bedrijven aan een prettige werkplek. Maar ook wanneer u zelf gaat uitbreiden, een nieuwe bedrijfsruimte wilt betrekken of gaat verhuizen naar Amersfoort. Deze stad heet nieuwe en bestaande ondernemers van harte welkom. Heeft u zelf al een idee waar u uw bedrijfsruimte zou willen vinden? De verschillende wijken in Amersfoort kunnen een passende plaats zijn voor uw onderneming. Bekijk daarom eens de opties in de wijken Industriekwartier, De Koppel, Schothorst Zuid, Dorrestein of o.a. Soesterkwartier. Liever dichterbij het centrum? De stadskern heeft wellicht beschikbare objecten. Laat u onderstaand informeren over de beschikbare opties in Amersfoort en omgeving.

  Bedrijfsruimte te koop in Amersfoort en omgeving

  Amersfoort heeft ten opzichte van ons land een zeer gunstige ligging. Ook de bereikbaarheid door middel van de snelweg en de trein is erg goed. Prettig voor uw personeel, partners en/of personeel. Ook in het verleden heeft de stad kunnen profiteren door de ligging op de route van oost naar west en van noord naar zuid. Vandaag de dag is er een divers palet aan verschillende ondernemingen. Bierbrouwerijen, bouwbedrijven en zakelijke dienstverleners. Een bedrijfsruimte te koop in Amersfoort is kiezen voor een nieuwe stap in uw (zakelijke) leven. De eerdergenoemde wijken kunnen een passende oplossing bieden. Wilt u zich liever vestigen op een industrieterrein? Isselt, De Wieken, Vinkenhoef, De Hoef of Vathorst hebben mogelijk passende bedrijfsruimte te koop. Wilt u een bedrijfsruimte kopen met opslagruimte? Bedrijfsruimte met extra kantoren of veel parkeermogelijkheden? Ons aanbod helpt u bij het zetten van een eerste stap. Buiten Amersfoort op zoek naar een oplossing? De verschillende plaatsen in de omgeving bieden elk op hun eigen manier hun meerwaarde. Met Leusden, Veenendaal, Bussum, Soest, Nijkerk en o.a. Baarn komt u ook in de omgeving van Amersfoort aan passende opties. Laat u op deze pagina helpen bij het maken van een eerste shortlist van beschikbare bedrijfsruimte te koop Amersfoort opties.