Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
 • Bedrijfsruimte te koop Alkmaar
  Alle bedrijfsruimtes in Alkmaar en omgeving
  Bedrijfsruimte te koop Alkmaar
 1. Zoek objecten

  1. Provincie
  2. Plaats
  3. Type
  4. Huur / koop
  5. Min. oppervlak
  6. Max. oppervlak
  7. Zoekwoord
  8.  

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 1. Bedrijfsruimte te koop Alkmaar

  Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte te koop Alkmaar? We presenteren u graag het beschikbare aanbod van bedrijfsruimte te koop in Alkmaar en omgeving. Deze grote stad in de provincie Noord-Holland staat ook wel bekend als de kaasstad. Deze bijnaam heeft de stad te danken aan de wekelijkse kaasmarkt die tussen april en september gehouden wordt. Een bijzonder fenomeen. Bent u op zoek naar een passende bedrijfsruimte te koop in Alkmaar of omgeving? Wilt u verhuizen naar de stad met uw bedrijf, een tweede vestiging openen of juist wat extra ruimte omdat u als bedrijf flink aan het groeien bent? In alle gevallen is het vinden van een passende oplossing erg waardevol. De opties zijn uiteraard zeer divers dus is een goede inventarisatie van groot belang. Zet al uw wensen en eisen eens op papier om zo makkelijker een shortlist op te kunnen stellen van te bezoeken objecten. Heeft u al een bepaalde wijk op het oog? Woont of bent u al gevestigd in een wijk en geniet het uw voorkeur om hier dichtbij uw bedrijfsruimte te nemen? Met o.a. de wijken Zuid, Oudorp, Overdie, West, Huiswaard, De Maare , Dalmeer en uiteraard het historische Centrum is er voldoende keuze. Onderstaand presenteren we u de op dit moment beschikbare bedrijfsruimte te koop Alkmaar opties. We hopen u zo te helpen bij het zetten van een eerste stap.

  Bedrijfsruimte te koop in Alkmaar en omgeving

  Alkmaar staat in de regio vooral bekend om de enorm populaire winkelstad. Het behoort al jaren tot de top-10 winkelsteden van Nederland door de enorme diversiteit. Dit draagt uiteraard bij aan het toerisme en de werkgelegenheid. Maar ook diverse bedrijven hebben hun weg gevonden naar Alkmaar en zijn hier al jaren gevestigd. Met een goede bereikbaarheid per auto en per trein is ook de bereikbaarheid voor personeel, partners en uzelf optimaal. Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte te koop in Alkmaar op 1 van de industrieterreinen die de stad rijk is? Met Boekelermeer, Overdie, Beverkoog en Oudorp heeft Alkmaar diverse opties waar u een passende bedrijfsruimte zou kunnen kopen. Een waardevolle investering en een mooie stap voor uw bedrijf. Gaat u liever in de omgeving van Alkmaar op zoek naar een object? Met Castricum, Heerhugowaard, Bergen, Enkhuizen, Den Helder, Purmerend en Hoorn zijn er diverse steden om u in te vestigen. De drukte of het budget kan u logischerwijs naar de omgeving van Alkmaar brengen. We weten zeker dat de verschillende plaatsen graag nieuwe ondernemers ziet komen.