1. bedrijfsruimte- zoeken

  1.  
  Uitgebreid zoeken
 1. Gratis object aanbieden

  • Nu cure no pay
  • Uw object plaatsen op 20 websites
 • *

Bedrijfsruimte te koop Alkmaar

Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte te koop Alkmaar? We presenteren u graag het beschikbare aanbod van bedrijfsruimte te koop in Alkmaar en omgeving. Deze grote stad in de provincie Noord-Holland staat ook wel bekend als de kaasstad. Deze bijnaam heeft de stad te danken aan de wekelijkse kaasmarkt die tussen april en september gehouden wordt. Een bijzonder fenomeen. Bent u op zoek naar een passende bedrijfsruimte te koop in Alkmaar of omgeving? Wilt u verhuizen naar de stad met uw bedrijf, een tweede vestiging openen of juist wat extra ruimte omdat u als bedrijf flink aan het groeien bent? In alle gevallen is het vinden van een passende oplossing erg waardevol. De opties zijn uiteraard zeer divers dus is een goede inventarisatie van groot belang. Zet al uw wensen en eisen eens op papier om zo makkelijker een shortlist op te kunnen stellen van te bezoeken objecten. Heeft u al een bepaalde wijk op het oog? Woont of bent u al gevestigd in een wijk en geniet het uw voorkeur om hier dichtbij uw bedrijfsruimte te nemen? Met o.a. de wijken Zuid, Oudorp, Overdie, West, Huiswaard, De Maare , Dalmeer en uiteraard het historische Centrum is er voldoende keuze. Onderstaand presenteren we u de op dit moment beschikbare bedrijfsruimte te koop Alkmaar opties. We hopen u zo te helpen bij het zetten van een eerste stap.

  • Uw object op deze pagina?

    

   • eenvoudig plaatsen van uw pand
   • een heldere zoekfunctie op onze sites
   • actueel aanbod door dagelijkse update van de sites 


   Klik hier

 1. Bent u op zoek naar een passend bedrijfspand- voor uw onderneming? Vormt het beeld van deze plek zich langzaam in uw hoofd? En heeft u behoefte aan informatie over het actuele aanbod van geschikte panden? Dan bevindt u zich op deze site op de juiste plaats.

   

  Onze vastgoed sites:

  • overzichtelijke websites met een heldere presentatie
  • snel zoeken door eenvoudige zoekfuncties
  • duidelijke omschrijving van de aangeboden objecten met scherpe foto’s
  • brengt vraag en aanbod ‘vast en goed’ in de markt voor bedrijfs- kantoor- en winkelpanden bij elkaar

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

Bedrijfsruimte te koop Alkmaar en omgeving

Alkmaar staat in de regio vooral bekend om de enorm populaire winkelstad. Het behoort al jaren tot de top-10 winkelsteden van Nederland door de enorme diversiteit. Dit draagt uiteraard bij aan het toerisme en de werkgelegenheid. Maar ook diverse bedrijven hebben hun weg gevonden naar Alkmaar en zijn hier al jaren gevestigd. Met een goede bereikbaarheid per auto en per trein is ook de bereikbaarheid voor personeel, partners en uzelf optimaal. Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte te koop in Alkmaar op 1 van de industrieterreinen die de stad rijk is? Met Boekelermeer, Overdie, Beverkoog en Oudorp heeft Alkmaar diverse opties waar u een passende bedrijfsruimte zou kunnen kopen. Een waardevolle investering en een mooie stap voor uw bedrijf. Gaat u liever in de omgeving van Alkmaar op zoek naar een object? Met Castricum, Heerhugowaard, Bergen, Enkhuizen, Den Helder, Purmerend en Hoorn zijn er diverse steden om u in te vestigen. De drukte of het budget kan u logischerwijs naar de omgeving van Alkmaar brengen. We weten zeker dat de verschillende plaatsen graag nieuwe ondernemers ziet komen.

 

Noord-Holland

Bedrijfsruimte te koop Alkmaar

Bedrijfsruimte te koop Amsterdam

Bedrijfsruimte te koop Haarlem

 

Zuid-Holland

Bedrijfsruimte te koop Rotterdam

Bedrijfsruimte te koop Dordrecht

Bedrijfsruimte te koop Den Haag

Bedrijfsruimte te koop Delft

Bedrijfsruimte te koop Leiden

Bedrijfsruimte te koop Gouda

Utrecht

Bedrijfsruimte te koop Utrecht

Bedrijfsruimte te koop Amersfoort

 

Overijssel

Bedrijfsruimte te koop Apeldoorn

Bedrijfsruimte te koop Zwolle

 

Gelderland

Bedrijfsruimte te koop Arnhem

Bedrijfsruimte te koop Nijmegen

 

Noord-Brabant

Bedrijfsruimte te koop Eindhoven

Bedrijfsruimte te koop Tilburg

Bedrijfsruimte te koop Den Bosch

Bedrijfsruimte te koop Breda

 

Limburg

Bedrijfsruimte te koop Venlo

Bedrijfsruimte te koop Maastricht